Southeastern Spanish Ibex

Etter en vellykket og fantastisk jakt hos Valeriano/Ibex Hunt Spain i November 2009, må jeg si det ga mersmak. November 2010 var jeg på plass igjen. Denne gang på jakt etter Southeastern Ibex.

Flyet gikk til Valencia hvor jeg ble motatt av Valeriano. Ca 1,5 times kjøring kommer vi frem til en liten fjell landsby ved navnet Millares. Det er her vi skal bo de neste dagene og hvor jakt terrenget med de spektakulere fjellene er rett på utsiden. ” Her kan jeg spotte Ibex fra soverommet “.

Terrenget
Lange avstander

En flott Ibex i sikte
Ibexen på bildet over er en av mange vi så. Men dette var helt klart den største og den vi skulle jakte på. Jakten på Ibexen var utrolig spennende og varte i 7 timer. Flott jakt og minne for livet.
Trofe i toppklasse og Gull med god margin 🙂
Super fornøyd.
Mektig
Fikk skutt ibexen første jakt dagen. Heldig så hadde Jeg også lisens på en Muflon. Dette er ett dyr jeg syns er utrolig flott og som jeg har ønsket å jakte på lenge. Endelig er det snart min tur for å pøve meg på denne arten. Ser bare frem til nest dag.
Terrenget hvor vi jaktet Muflon
Ut av en flokk på 4 dyr var det denne som viste seg å være trofeet jeg skulle ha. Topp jakt med ett perfekt resultat.
Denne skal helt klart fullmonteres 🙂
Nok en gang hadde turen til spania og Valeriano/Ibex Hunt Spain vært en stor og hyggelig opplevelse som vil følge meg resten av livet. Stor takk til Valeriano og hans team.
Jeg kommer garantert tilbake.
For mere info om turen : Kontakt Atle / http://www.rzm.no/TAKK